FİRMA KAYIT
Geri Bildirim
Doğal Yöntemler ile Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin
Doğal Yöntemler ile Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin

Doğal Yöntemler ile Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin

477

Bağışıklık sistemi; vücudumuzu virüslere, bakterilere, enfeksiyonlara kısacası tüm hastalıklara karşı koruyan doğal bir savunma sistemidir. Bağışıklık sistemimizin düşmesi, çökmesi tüm hastalıklara karşı açık olmamız anlamına gelir.

Özellikle, son aylarda tüm dünyanın mücadele ettiği corona virüs salgınına karşı en büyük silahımız güçlü bir bağışıklık sistemidir. Ne kadar güçlü olursak, virüse yakalanma riskimiz o kadar az, yakalandıysak iyileşme süremiz o kadar kısa olur.

Kış aylarında, en mükemmel D vitamini kaynağı güneşin etkisinin azalmasıyla meydana gelen D vitamini eksikliği, bağışıklık sisteminin zayıflamasına ve hastalıklara çabuk yakalanıp, zor iyileşmemize neden olur. Bu süreçte somon, yumurta, süt gibi D vitamini açısından zengin besinler tüketmenizi öneririz.

Nezleden kansere, salgın hastalıklardan viral enfeksiyonlara kadar birçok hastalıkla mücadele eden bağışıklık sisteminin güçlenmesi de düşmesi de biraz kişinin yaşam şekliyle ilgilidir. Hastalıklarla neden olan mikro organizmalara karşı vücudumuza kalkan olan bağışıklık sistemini güçlendirmek için; sağlıklı besinler tüketmek, bol bol su içmek, düzenli uyumak, sık sık egzersiz yapmak, hijyene dikkat etmek, stresten arınmak için bedeni dinlendirmek, kilo kontrolüne dikkat etmek, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmak gereklidir.

Havuç, ceviz, badem, enginar, balık, ananas, nar, pekmez, kuşburnu, kivi, karnabahar, kuru baklagiller, lifli gıdalar turunçgiller, yeşil yapraklı sebzeler, protein açısından zengin besinler, zeytin, zeytinyağı, yulaf, yoğurt ve kefir gibi bağışıklık sistemi güçlendirici yiyeceklerle beslenmek doğal bağışıklık güçlendirme yoludur. Tüketilen meyve ve sebzelerin mevsimine uygun, taze ve ilaçsız olması çok önemlidir.

Peki bağışıklık sistemimizi sadece gıdalarla, uyku düzeniyle, spor yapmakla, çeşitli vitaminler almakla güçlendirmek mümkün müdür? Değildir, mutlaka içeriği temiz ve katkısız takviyeler kullanılmalıdır. Ozanavir ozon kapsülü, sadece saf oksijen içerdiği ve vücutta hiçbir kalıntı bırakmadığı için güvenle kullanabileceğiniz bir takviyedir. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan, immun sistem güçlendirici ozon terapinin kapsül hali Ozanavir ozon kapsülünün hiçbir yan etkisi yoktur. 16 yaşın altındakilerin ve hamilelerin doktor onayıyla kullanması gereken Ozanavir için bir üst yaş grubu yoktur. Alkol ile birlikte alınmaması gereken Ozanavir ozon kapsülünün yiyecek ve içeceklerle herhangi bir etkileşimi yoktur.


Genel Cerrahi Uzmanı