Ek Gıda Malzemeleri;
- 1 orta boy haşlanmış patates
- 3-4 yaprak ıspanak
- 1 yumurta (1 yaş altıysa sadece sarısı)
- 2 tam buğday ekmeği içi
- Göz kararı lor peynir
Ek Gıda Yapılışı;
- Bir karıştırma kabının içine tüm malzemeleri koyun ( yumurta hariç).
- Ispanakları minik minik doğrayın. İyice hepsini karıştırıp elinizle şekil verin.
- Bir tabağa yumurtayı, bir tabağın içine biraz toz tarhana koyun ve elinizle şekil verdiğiniz harcınızı içinde çevirin. (önce yumurtaya sonra tarhanaya )
- Daha sonra ister fırında isterseniz de yanmaz yapışmaz tavada pişirin.
Uyarı;
- Tarif malzemeler dolayısıyla 8. Aydan itibaren uygundur.
Kadriye Altınbaşak
Mutfakta Bebek Var