FİRMA KAYIT
Geri Bildirim
Bebek Gelişimini Artıracak Organik Ek Gıda Ürünleri ve Faydaları Nelerdir?
Bebek Gelişimini Artıracak Organik Ek Gıda Ürünleri ve Faydaları Nelerdir?

Bebek Gelişimini Artıracak Organik Ek Gıda Ürünleri ve Faydaları Nelerdir?

1507

Organik beslenmenin bebeklerin gelişiminde önemli bir rolü bulunmaktadır ve önemini tüm ebeveynler bilir. Özellikle bebekler için organik olarak yetiştirilen gıdaları dikkate almak önemlidir. Bizler de bebeğiniz için en güzel organik yiyeceklerin faydalarını derledik.

Organik ek gıda ürünleri bebeklerin gelişimine önemli oranda katkı sağlıyor. Organik beslenmenin faydaları yaygın olarak bilinmektedir. Özellikle bebekler için organik olarak yetiştirilen gıdaları dikkate almak önemlidir. Organik sertifikalı gıdalar, sentetik pestisitler, biyomühendislik ürünü genler (GDO'lar), petrol bazlı gübreler kullanılmadan yetiştirilmektedir. İşte bebeğinize organik yiyecekler vermenin faydaları.

Sınırlı Kimyasal Maruz Kalma

Organik bebek mamasını daha güvenli bir seçim yapan kimyasal maruziyetin olmamasıdır. Pestisitlerdeki toksinler, beyin gelişimini, büyüme hızını ve genel sağlığı etkileyebilecek bir dizi soruna neden olabilir.

Daha İyi Fiziksel Sağlık

Bir beslenme araştırmasına göre , yalnızca organik süt ürünleri yiyen iki yaşındaki çocukların daha az egzama ve hırıltı vakasına sahip olduğu bulundu. Daha fazla çocuğa astım teşhisi konulduğu için bu çok önemli olabilir.

Daha İyi Akıl Sağlığı

Diyet ve hastalık arasında doğrudan bir ilişki olduğu için, organik bebek maması tüketerek ADD, depresyon ve konsantrasyon sorunları riskleri azaltılabilir.

Çevre Dostu

Organik olmayan gıdalara kimyasallar püskürtülür. Bu kimyasallar bitki üzerinde kalacak şekilde tasarlanmış olsa da, bir kısmı yağmur yağdığında yıkanacak ve çevredeki toprak ve yer altı sularına emilerek vahşi yaşamı etkileyecektir.

Tadı Daha İyi

Organik gıdalar hakkında yapılan araştırmalar ne derse desin, tatlarının daha iyi olduğu inkar edilemez. Katı gıdalara başlarken, bebeğinizin damak tadının ilk günden itibaren tatmasını isteyeceksiniz.

İlginizi çekebilir: Bebeklerde ek gıdaya geçişte nelere dikkat edilmeli?

Biokent Organik Ürünleri

Bebeğiniz için alabileceğiniz bazı Biokent Organik bebek ek gıda ürünleri aşağıdaki gibidir.

Organik Havuç Tozu

Bebeğinizin ek gıda yiyeceklerinde kullanabileceğiniz organik havuç tozu, Biokent Organik tarafından sizlere sunuluyor.

Organik Brokoli Tozu

Organik brokoli tozu ile lezzetli yiyecekleri bebeğiniz için hazırlayabilirsiniz.

Keçi Sütlü Sebzeli makarna

Birbirinden lezzetli makarna çeşitlerini sizlere sunan Biokent Organik Market’ te organik makarnalar yer alıyor. Sebzeli ve organik yapısı ile dikkat çeken bu ürünler bebeğinize alabilirsiniz.

Organik Yulaf Unu

Bebek beslenmesi için en önemli besin maddelerinden biri olan organik yulaf unu tüketerek bebeğinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesine yardımcı olabilirsiniz.