FİRMA KAYIT
Geri Bildirim
İlk Sebze Püresi (6+Ay)
İlk Sebze Püresi (6+Ay)

İlk Sebze Püresi (6+Ay)

1662

Tüketmek için en doğru öğün: öğle veya ikindi

Ek Gıda Malzemeler

  • Yarım kabak veya 1 avuç ayıklanmış
  • yıkanmış taze fasulye – semizotu – taze ıspanak
  • 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı

Ek Gıda Yapılışı

  • Küçük parçalara ayrılan herhangi bir mevsim sebzesi buharda pişirildikten sonra tabağa alınır, üzerine zeytinyağı eklendikten sonra çatal yardımıyla püre kıvamına gelene kadar ezilir.
  • İsteğe göre sebze püresine haşlanmış yulaf ezmesi ya da irmikten 1 tatlı kaşığı ekleyerek daha kıvamlı bir sebze püresi olacak şekilde verilebilir.
  • Her bir sebze tek başına 3 gün kuralına uygun şekilde denendikten sonra herhangi bir sorun olmaması durumunda soğan, sarımsak ve patatesi de dahil ederek 2 ya da 3 sebze bir arada olacak şekilde aynı tarif uygulanabilir.
  • 8. ay itibariyle de sebze pürelerine yağsız kıyma dahil edilebilir.