Ek Gıda Malzemeler:
- 1 orta boy kabak
- 1 küçük boy domates
- 1 diş sarımsak
- yarım küçük boy soğan
- 100 gram tavuk
- 60 gram rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 yemek kaşığı fındık Yağı
- Yağlı kağıt
Ek Gıda Hazırlanışı:
- Soğan, sarımsak, domates ve tavukları küp küp doğradıktan sonra 1 yemek kaşığı fındık yağı ile pişirin (İsteğe bağlı baharat kullanabilirsiniz).
- Kabuğunu soyduğunuz kabakları iki parçaya bölün ve iç kısmını çıkartın.İçerisine tavuk ile hazırladığınız malzemeyi koyun.
- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kabakları yerleştirin.
- Pişmesine yakın rendelenmiş kaşar peynirini üzerine ilave edin.