Ek Gıda Malzemeler:
- 1.5 su bardağı yulaf ezmesi
- 1 adet muz
- 1 çay bardağı kuru üzüm
- 5-6 adet kuru incir
- yarım su bardağı fındık
- 1 çorba kaşığı tereyağı
Ek Gıda Hazırlanışı:
- 1.5 su bardağı sade yulaf ezmesini rondodan geçirin.
- 1 büyük boy olgun muz, 1 çay bardağı kuru üzüm, 5-6 adet önceden ılık suda bekletilmiş küçük küpler halinde dilimlenmiş kuru incir, yarım su bardağı iri kıyılmış fındık içi ve 1 çorba kaşığı tereyağını karıştırarak yağlı kağıt sarılmış fırın tepsisine ince bir katman halinde serin.
- 20-25 dakika 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.
- Piştikten sonra kare şeklinde dilimleyerek servis edin.