FİRMA KAYIT
Geri Bildirim
İlk Meyve Püresi (6+Ay)
İlk Meyve Püresi (6+Ay)

İlk Meyve Püresi (6+Ay)

5680

Tüketmek için en doğru öğün: Kuşluk veya ikindi

Ek Gıda Malzemeler

  • Elma,
  • armut,
  • Nektarin,
  • Muz,
  • Kayısı,
  • Erik,
  • Şeftali

Ek Gıda Yapılışı

  • Mevsiminde seçilen herhangi bir meyve sirkeli su ile yıkanmalı.
  • Ardından çekirdeleri ayrılan meyveler cam rende yardımıyla kabuklarına en yakın bölümleri de rendelenecek şekilde püre hazırlanmalı. Oluşan püre en geç 1-2 saat içinde tüketilmeli.
  • Kesilen meyvelerin kalan bölümü de aynı şekilde en geç 2 saat içinde tüketilmeli.
  • Her bir meyve yine 3 gün kuralına uygun şekilde verilmelidir.

Not : Meyve pürelerine 8. ay itibariyle eklenecek 1 çay kaşığı buğday ruşeymi meyve püresini başta demir ve lif olmak üzere vitamin ve mineral yönünden daha zengin bir hale getirecektir.