Geri Bildirim

KİMDİR?

10.01.1990 İstanbul doğumlu, memleketi Sivas. Yüksek Gıda  Mühendisi & Yaşam Koçu & Anne

Bir Gıda Üretim Fabrikası'nda gıda mühendisi, kalite kontrol sorumlusu, Yaşam Koçuyuz'un kurucusu

Eğitim

  • IAU Yüksek Lisans Gıda mühendisliği (Burslu, mezun)
  • IAU Lisans Gıda Mühendisliği (Burslu, mezun) 
  • Uludağ Üniversitesi Profesyonel Yaşam Koçluğu sertifikalı Yaşam Koçu, 
  • Anadolu Üniversitesi İşletme (Devam)

Çalıştığı Projeler

  • Bebek mamalarında katkı maddeleri, sağlığa etkileri ve oluşan yan bileşenler 
  • Oleuropein Ekstraktı ile ürün geliştirme (Gıdalarda raf ömrü uzatımı, anti aging ve anti diyabetik araştırmaları ve içecek çalışması) 
  • Laetril eldesi ve içecek üretimi 
  • Püskürtmeli kurutucuda kaplama ajanı geliştirme 
  • Osmanlı Şerbetleri ve geleneksel içecekleri reçete çalışmaları 
  • İhracat yapılan unlu mamullerin uluslararası yasal düzenlemelerine göre etiket çalışmaları 
  • İçeceklerin yasal düzenlemeye göre etiket çalışmaları 
  • TİKA Kırgızistan Ekmek Fabrikası ve Laboratuvar Kurulumu Projesi 
  • TIKA Kazakistan Öğretmen&Öğrenci Transferi Projesi 
  • Ekmekte Pastörizasyonel Teknikle Raf Ömrü Uzatımı Çalışması 
  • Ekmekte Işınlama ile Raf Ömrü Uzatımı Çalışması
  • Bebek Bisküvisi Projesi 
  • Tübitak Çölyak ve PKU ekmekleri &GNK Projesi
  • Ekmek Cipsi Üretim Çalıştayı 
  • Ekmek Cipsi Helal Belgelendirme Süreci 
  • Organik Belgesi Ürün Takip Süreci 
  • Folik Asitli Ürünler
  • D vitaminli Ürünler Çalışması
  • Kalsiyumlu Ürünler Çalışması 
  • Mikrobiyoloji Laboratuvar Kurulumu
  • Gıda Güvenliği Kalite Sistem çalışmaları
  • Tübitak&YTU Pelemir Unu Çalışması
  • Çevre yönetim sistemi belgelendirme süreci-Ççevre 14001
  • Askorbik Asidin Hamur ve Ekmek Üzerinde Etkileri 
  • Askorbik Asidin Ekmekte Termal Kinetiği

Akademik Yayınlar

  • Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flourblends: A comparative study with ascorbic acid (International Journal of Food Science+Technology) (YTU-2017)
  • Degradation of Ascorbic Acid During Baking (Chemistry Research Journal) (IAU-2017)
DEVAMI...