FİRMA KAYIT

Elif Melek Avcı Dursun

Beslenme ve Diyetetik (Diyetisyen)

264

KİMDİR?

1994 yılı Bolu doğumludur. Lise öğrenimini 2012 yılında birincilikle tamamladıktan sonra kazandığı Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Eylül 2016 tarihinde başladığı Başkent Üniversitesi Beslenme Diyetetik Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans Programını Sürdürmektedir. Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile beraber Anadolu Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünü tamamlamış, Hacettepe Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi Bölümü’ne devam etmektedir.

Beslenme ve Diyetetik alanında bir çok konu hakkında düzenlenen 20’den fazla kongre, seminer, konferans ve eğitimlere katılmıştır.

Gebelik Döneminde Beslenme, Emziklilik Döneminde Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Okul Öncesi Dönemde Beslenme, Okul Çağında Beslenme, Adölesan Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi hakkında sunum çalışmaları yapmıştır.

Danışmanlık Hizmetlerini Online ve Yüzyüze Olarak Sunmakta, Sıkı Takip ve Kişiye Özel Diyetlerle Danışanlarına Hizmet Vermektedir.

  • Obezite ve Beslenme
  • Diyabet ve Beslenme
  • Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme
  • Börek Hastalıklarında Beslenme
  • Besin Duyarlılığı / İntoleransında ve Beslenme
  • Sporcu Beslenmesi
  • Kurumsal Beslenme
  • Nutrigenetik
  • Gebelik Döneminde Beslenme
  • Emziklilik Döneminde Beslenme
  • Çocukluk Döneminde Beslenme
  • Kilo Kontrolü

KATILDIĞI EĞİTİM, KONFERANS VE SEMİNERLER

  • 20-23 Şubat 2014 – Acıbadem Sağlıklı Yaşam Günleri + Spor Diyetisyeni Kursu
  • 2-5 Nisan 2014 –IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi
  • 5-9 Kasım 2014 – Uluslararası Kardiyometabolik Sendrom Doğu Akdeniz Kongresi ve Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu + Beslenme Durumunu Saptama Yöntemleri Kursu
  • 12-15 Şubat 2015 – 4. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu + Yeme Bozuklukları Diyetisyenliği Kursu
  • 22-26 Nisan 2015 – 51. Ulusal Diyabet Kongresi +17. Diyabet Diyetisyenliği Sempozyumu
  • 10-13 Mart 2016 – Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu
  • Mart – 2016 Gentest – Nutrigenetik Eğitimi – Okan Üniversitesi
  • ISO 22000 : 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi / ISO 22000 : 2005 Food Safety Management Systems Internal Auditor – Ağustos 2016
  • ISO 22000 : 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi / ISO 22000 : 2005 Food Safety Management Systems- Ağustos 2016
  • FSSC 22000 Gıda Güvenliği Sistem Sertifikasyonu / FSSC 22000 Food Safety SystemCertification – Ağustos 2016
  • BRC VER – 7 Gıda Güvenliği Global Standartı / BRC Global Standard For Food Safety – Issue – 7 – Ağustos2016
  • 9-10 Şubat 2017 – Hastalıklarda Beslenme Sempozyumu Karbonhidrat Sayımı
  • 21 Nisan 2017 – TDD Beslenmede Gıda Güvenliği Eğitimi
  • 18 Mart 2018 – Fitoterapi Eğitimi
  • 12-15 Nisan 2018 - Sağlıklı Yaşam Sempozyumu

İLGİ ALANLARI

  • Kişiye Özel Diyetler
  • Diyet Ürünleri
  • Sağlıklı Zayıflama
  • Bölgesel Yağlanma Ve Kilo Kontrolü
  • Zayıflama (Kilo verme) tedavisi
  • Kilo Kontrolü
  • Diyet Ve Doğru Beslenme
  • Aşırı Kilo Alımı
  • Obezite
  • Kilo Problemleri
  • Bölgesel Yağlanma Ve Kilo Kontrolü
  • Diyabet / Insulin Direnci Ve Diyet Tedavisi
  • Tip 1 Diyabet
  • Tip 2 Diyabet
  • Genel Diyet
  • Hipertansiyon Ve Beslenme
  • Kadınlarda Adet Dönemi Ve Beslenme
  • Gebelik Dönemi Beslenmesi
  • Doğum Sonrası Ve Emzikli Beslenmesi
  • Hipertansiyon Ve Beslenme
  • Yemeğe Bağlı Şeker Düşmesi (Reaktif Hipoglisemi)
  • Kronik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi
  • Okul Çağı Beslenmesi
  • Sporcu Beslenmesi
  • Enteral Beslenme
  • Menopoz Dönemi Beslenme Ve Diyet
  • Seyahatlerde Beslenme
  • Genetik Hastalıklarda Beslenme Ve Diyet
  • Sigaraya Bağlı Kilo Problemleri
  • Özel Durumlarda (oruç-bayram-ameliyat Sonrası Vb) Beslenme
  • Yaşlı Beslenmesi
  • Kadınlarda Adet Dönemi Ve Beslenme
DEVAMI...